افزایش تبدیل گل به میوه
افزایش راندمان متابولیسم قند
افزایش خواص انبار داری
افزایش تکمیل و دانه بندی ذرت
افزایش راندمان و تناز در محصولاتی مثل، یونجه، صیفی جات و …
درمان و پیشگیری از عارضه سیاه شدگی و خشک شدن گل در خیار و گوجه فرنگی
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه شما *
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.