کاهش ورس در غلات
استحکام دیواره سلولی و کاهش ترک خوردگی میوه
افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری ها
افزایش جذب نور و کاهش میزان تبخیر آب از سطح گیاه
افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه شما *
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.